View Single Post
Vechi 04.12.2012, 16:10:17
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Am citit cu atenție postările și Alin B a pus punctul pe I dacă aș putea spune așa.
Deși sub influența emoțiilor și sentimentelor nu vezi realitatea încearcă să o vezi si nu mai trăi cu vise. Nu iți fac bine, crede-mă, am trecut prin asta. Nu vei ajunge decât să respingi orice propunere a unui alt băiat și nu e bine. Chiar dacă s-ar întoarce la tine, nu ai fi fericită. Te-a rănit odată, crezi că nu o va face din nou? În mintea ta îl aperi și îl consideri potrivit pentru tine dar nu este din moment ce s-a separat de tine.
Nu renunța la serviciul tău și la siguranța ta decât atunci când cel de lângă tine este un sprijin real, când merită să faci acest efort.
Nu cred ca ți-ar plăcea ca soțul tău să fie un întreținut și viața impreună cu soacra e complicată oricât de amabilă e soacra. Niciodată nu vei avea legătura cu ea precum o are cu fiul ei.
Lasă-ți inima liberă și nu îndepărta pe nimeni din cei care ar dori să te cunoască. Nicidecum să nu îi compari, e cea mai mare greșeală și riști să rămâi singură.
Mai interesează-te despre familia lui, vezi cum sunt priviți de vecini, poate ai surprize...

Minte senină și în inimă lumină!
Reply With Quote