View Single Post
Vechi 04.12.2012, 22:52:42
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Salut Eugen!Scuze pentru acest scurt raspuns,ca de obicei timpul nu este aliatul meu dar sper sa ma revansez cu un raspuns mai amplu,la sectiunea patristica, undeva-candva :) Oricum m-am gandit la trei lucrari care te pot ajuta,din mai multe perspective,in analizele tale.Acestea sunt: ,,Teologie bizantina:tendinte si teme doctrinare" (John Meyendorff, sectiunea ,,Teme doctrinare"); ,,Parintii Greci ai Bisericii"(Jean Laporte, capitolul VI ,,Capadocienii) si ,,Istoria Filosofiei Patristice" (Claudio Moreschini, in totalitate dar in special cap VII ,,Platonismul grec in sec IV si V"). Sper,din toata inima si cu toata prietenia,ca si aceste lucrari sa-ti fie de un real folos stiind ca Tatal Ceresc Atotputernic va lumina drumul si inima celor care-L cauta cu adevarat.Doamne ajuta!+
Domnule Pelerin Spre Rasarit, multumesc pentru consideratie si dragostea frateasca; precum si pentru recomandari.
Am prima si a treia din lucrarile recomandate.
Doamne ajuta.
Eugen7
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote