View Single Post
Vechi 05.12.2012, 10:35:52
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu chiar frecventez biserica ortodoxa greaca de aici,ca romana nu am aproape iar batranii pe care-i cunosc,locuiesc singuri.Parintii preotului si ai preotesei,locuiesc separat.
Nu au nici un motiv sa locuiasca impreuna,este destul spatiu locativ,oamenii sunt foarte independenti aici,nu sunt atat de sentimentali.
Desigur se vad des,se viziteaza,nepotii stau pe la ei.Dar nu atata calcat pe bataturi :)
Acest calcat pe bataturi al d-voastra : sa inteleg ca deranjeaza mai dese vizite ?
Referitor la sentimentali ,intelegem ca traim niste vremuri in care "iubirea se va raci "
Sa fie asta un lucru pozitiv?

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Gresit interpretat,ca batranii ar fi obiecte aruncate cand se strica;de fapt li se doreste o viata decenta in momentul in care nu mai sunt lucizi,iar cei care fac parte din echipa de ingrijire au educatie medicala specializata,nu sunt simpli gunoieri...
Posibil in caminele din SUA sa fie bine ingrijiti deoarece si suma e substantiala ,costa ceva sa tii un batran acolo
Nu stiu daca acolo oricine isi permite sa isi tina parintii in aceste camine de lux
Eu am spus care e situatia in Romania.
Reply With Quote