05.12.2012, 10:48:18
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery
Ai dreptate, sora, banuiesc ca, desi in State, ai auzit si tu de faza de acum patru-cinci ani, cu gunoaiele (nu le pot zice altfel) din Buzau care au omorat o pisicuta folosind-o ca minge. Eu la vad baietilor alora un viitor stralucit ca proteine in conserve pentru...pisici.  Daca ar depinde de mine, asta as face din ei, no remorse. Sincer, cred ca doar la asta sunt buni. In viata, astia sunt genul de ucigasi cu care armatele tututor teroristilor, fie ei "oficiali", adicade stat (precum CIA sau NSA sau FSB sau DST, etc.) sau "proscrisi", adica de gherila (Hezbollah, Hamas, etc.) sunt garnisite. "Oameni" care azi ucid o pisica in chinuri, maine pe oricare din noi, tot in chinuri. Cum am zis, eutanasiati si liofilizati astia macar ar face/ar deveni un lucru bun. :D
"Cat vor exista abatoare, vor exista si razboaie" - Lev Tolstoi.
Al doilea parinte din poza, cel cu pisuta pe genunchi, nu e Pr. Iustin Parvu, Dumnezeu sa il tina in viata si sa il numere cu sfintii?
|
Ba da,chiar dansul este :)
Ma bucur ca l-ai recunoscut,am gasit mai multe poze cu Domnia sa si cu pisicuta :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|