View Single Post
Vechi 05.12.2012, 11:17:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
Poti sa le postezi si pe acelea sau sa dai un link?
Cand il vad, ma odihneste. Cand i-am vazut prima data chipul, ceva din mine a zis: uite modelul perfect pentru icoanele cu Sfanta Trinitate, anume Tatal. Nu glumesc sau exagerez deloc, el este un Batran din aceia care vor sta inaintea Tronului (vezi cei 24 de batrani din apocalipsa).
Un alt Batran, de data asta athonit, se incingea la caldura pe post de centura pentru rasa, cu un... Coluber jugularis. Care, evident, statea linistit pe post de curea vie. :D Daca eu sau tu am incerca asta (mie imi place mirosul de sarpe; fiind biochimist, poate scot un aanlog de sinteza, ca parfum, intr-o zi ) ne-am trezi cu rani pe fata; desi nu e veninos, si nici nu are saliva infectanta ca varanii (la tine in SUA li se zice "monitor lizard" la varani), totusi e extrem de agresiv; musca de fatza indeosebi. Faptul ca acel ieromonah a putut asta, e o posibila dovada a sfinteniei sale.
Foarte draguti si isteti serpii astia,imi plac foarte tare(desigur unii numai printre sticla:)
Desigur,parintii reusesc multe :se converseaza cu animalele ,traiesc cu ele in tovarasie in pustietati,ca prieteni.
Despre Sf. Fanurie am citit ca obisnuia sa doarma intr-o pestera insa un leu venea mereu si dormea cu el,incalzindu-l si tinuindu-i capul ca pe perna :)
Iar un sarpe urias se posta la intrarea pesterei pt a o pazi.
Sf. Fanurie vindeca vietati pe care le gasea ranite iar de vedea lupi alergand caprioare ii certa.La fel certa si alte fiare care voiau sa atace oameni,iar alea se dadeau inapoi ca si copiii cand ii mustruluiesti.
Mai pun poze maine.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote