View Single Post
Vechi 05.12.2012, 11:55:47
Annyta
Guest

Implicit

http://www.crestinortodox.ro/editori...sa-137569.html

Am copiat link-ul la articolul unde se discută despre coabitarea copiilor cu părinții la vârste înaintate. Concluzia autorului, din câte am înțeles, înclină spre ideea că nu este un obicei benefic (mai ales pentru dezvoltarea normală a copiilor).

Da, Yasmina are dreptate, eu nu locuiesc cu părinții și mă bucur pentru asta. Există relații și relații părinți-copii, sunt oameni și oameni. Ai mei sunt mai puțin dispuși să accepte alte idei, sunt mai panicoși și în general nu urmăresc să aibă o pace interioară. Mi-a fost destul de greu să învăț să mă descurc singură, dar merită ...
Îi vizitez cam o dată pe lună (ei fiind în altă localitate) și vorbim la telefon în rest. E adevărat că mama mai este încă în putere, Doamne ajută să se descurce încă mulți ani. Tata zice că nu mai poate... în fine, nu e ușor pentru ei.
Referitor la acest topic, ar fi bine de clarificat ce înseamnă abandon. Da, suntem împotriva abandonului, dar când vine vorba de sacrificiul personal, e mai greu. Eu aș vorbi cu părintele duhovnic ca să găsesc cea mai bună soluție (în cazul în care părinții vor avea nevoie de îngrijire specială). Mai am și o soră care poate ajuta. Nu aș renunța la serviciu, din motive lesne de înțeles.
Știu, sună cam rece, îmi pare rău...
Reply With Quote