View Single Post
Vechi 05.12.2012, 12:35:03
MariaElena
Guest

Implicit Sa nu fim ipocriti....

<<Citat:
În prealabil postat de Simply_me
Ce e mai grav, sa abandonezi un copil sau sa-l avortezi????

Copilul obandonat mai are o sansa sa fie infiat si sunt multe cazuri dar cel avortat??? saracul. Eu cred ca e mai mare pacatul sa avortezi decat sa abandonezi.>>

La DISPARUTUL TVR Cultural (ce nevoie mai avem noi de cultura??) a existat o emisiune „Duhovnicul de la miezul noptii”, emisiune in direct, avandu-l ca „gazda-duhovnic” pe Parintele Nicolae Gavrila de la Biserica Sf. Nicolae (Biserica Rusa, Paraclis universitar) din Bucuresti. Emisiunea era joi seara tarziu, de pe la 11,00 noaptea pana dupa miezul noptii. Acum vreo doi (trei) ani, Parintele Gavrila a avut si un invitat in emisiune: parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului și la Valea Screzii. Sunt convinsa ca a deranjat multe timpane fine si mai ales, ipocrite, cu vorbele sale. Tema emisiunii era: avortul. Si Parintele Tanase a inceput abrupt: „ stiu ca multi oameni se mira si sunt indignati si scandalizati auzind ca sunt femei care-si arunca copiii prin ghenele de gunoi, pe camp etc. Eu spun: barem femeile astea nu-si ucid copiii nenascuti, ca cele mai multe femei”. (Am citat din memorie). S-a lasat o liniste grea de cateva clipe si pe urma, Parintele Gavrila a spus: „Da, asa este”. Ce pumn in plina fata a insemnat acest moment pentru cei mai multi dintre noi, care reusim sa vedem clar si sa numaram pacatele altora, dar ne poticnim la ale noastre. Miopi la pacatele noastre, vedere de vulturi la ale altora.

Si completez cu o trista statistica preluata de Romania Libera de pe site-ul www.provitabucuresti.ro : <<Cifrele vorbesc de la sine - 22.178.906 avorturi, făcute în intervalul cuprins între 1958 și 2008. Datele aparțin Centrului de Calcul, Statistică Sanitară și Documentare din Ministerul Sănătății. Și mai interesant este faptul că la sfârșitul acestui interval, adică în 2008, populația României, conform datelor oficiale, era de 21.504.442 de locuitori. Deci numărul avorturilor din 50 de ani este mai mare decât populația actuală a țării.... Cifra totala a intreruperilor de sarcina, din perioada 1990 – 2008, asadar in 19 ani, se ridica la 7.259.596.>>www.romanialibera.ro Exclusiv RL, 21 februarie 2011.
Reply With Quote