View Single Post
Vechi 05.12.2012, 13:50:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Daca zilnic omul citeste ziare gen EVZ care publica articole tip "Gaina care naste pui vii", atunci ii e greu sa dea crezare pana si Scripturii.
Nu cred ca tu esti mai suspicios ca mine, dar eu n-am gasit niciun motiv sa ma indoiesc pentru ca FZG a dovedit(cand trebuia) ca are dreptate; nu stiu ce argumente aduce in teorie, dar fiind pus la o singura incercare de catre tarul Rusiei(care nu cred ca a conditionat raspunsul de craniu sau fizionomie) el a raspuns corect; altfel spus, un examen reusit, o sansa=o reusita.
Stii ce procent inseamna asta? 100%. Nu e inventia lui, e o descoperire, poate e o revelatie.
Inca o data:
1. Esti prea credul - se prea poate ca intamplarea sa fi fost strict anecdotica, inventata de masina lui de propaganda.

2. Cum ti si-a spus deja, e posibil ca lucrurile sa fi decurs altfel: un simpatizant care l-a pus in tema, si-a dat seama dupa alte lucruri, etc.

Citat:
Orice ai spune, exista(dpmdv) o relatie stransa intre infatisarea fizica si cea sufleteasca.
Nu cred ca atat de stransa pe cat ne place noua sa credem.

Citat:
Tu spui ca Frenologia e ridicola, iar eu iti reamintesc ca multi strigau de fata cu Hristos: "Baraba, Baraba!"
Si legatura este....Hristos era un practicant al frenologiei?
Atunci de ce se spunea in Sf. Scriptura ca "Dumnezeu nu se uita la fatza omului"?

Citat:
P.S. Poate ca FZG ar fi dat acelasi raspuns si daca tarul chema pe toti boierii lui cei adevarati.
Uite si a 3a varianta.