View Single Post
Vechi 02.11.2007, 01:59:40
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cautator
Cred ca nu dramatizez mai mult decat trebuie...
Asta e marea nebunie. Patul chiar arde dar e confortabil, moale, pufos iar icoana de pe perete ne va proteja...
CAUTATOR:
Eu am initiat topicul. Vad ca ai la fel ca si noi un profund respect pentru Patriarhul eumenic numindu-l Intiistatator, frumos, insa paradoxal nu cauti solutii la probleme precum Sfintii Parinti si Patriarhii cautind la radacina lor care este asa cum spunea Anca, MINDRIA care naste INGIMFARE, TRUFIE, IUBIRE DE SINE, adica adinci suferinte sufletesti,... de unde si problemele de indiferenta pentru tot si toate.

Serios, tu crezi ca miscarea ecologica este mai puternica decit rugaciunea si decit icoana de pe perete?

Inca o data pentru toti: Patriarhul are toata admiratia mea pentru ca in timpul sau liber probabil are acest hobby, ecologia, pe care si noi toti de aici il avem, foate frumos si folositor. Si la minastiri calugarii au diverse preocupari, gradinarit, crescut animale, bucatareala, renovari, insa important este ca acestea sa nu devina mai importante ca rugaciunea, iar adevarul este ca rugaciunea facuta ca la pravila nu-ti mai da prea mult timp la dispozitie pentru hobby-uri. Oricum noi avem increderea ca stiu ei ce fac si de ei ascultam insa nu si de hobby-urile lor.
Reply With Quote