Citat:
|
Īn prealabil postat de Mirean
Citat:
|
Īn prealabil postat de ancah
Drept sa va spun, nu cred ca ne trebuie asa o catedrala. Ne-ar starni cu siguranta mandria, si nu e cazul. Si apoi, daca tot omul ar trebui sa asiste la inscaunarea unui Patriarh, atunci s-ar tine in aer liber, nu in biserica. Important e ca regele sa fie acolo ca sa tina o cuvantare frumoasa, cum doar el stie...
|
Ai vazut tu ceremonie de inscaunare in aer liber? Eu nu.
Inca ceva: tu stai in Romania? Nu de alta, dar nu pari sa cunosti realitatile romanesti....cel putin in acest caz.
Regele...daca ar vorbi si inteligibil....
|
Ceremonia s-a putut urmari la TV, asa ca indiferent unde ne aflam in lume, putem urmari evenimente de interes general prin intermediul tv, al internetului, etc. Traiasca tehnica!
Regele a vorbit foarte frumos, indiferent ca asta convine sau nu. Discursurile regelui sunt intotdeauna remarcabile, trebuie sa cunoastem, iar argumentul ca nu vorbeste inteligibil, nu sta in picioare. Este deasemeni remarcabil, ca vorbeste perfect romaneste, desi a petrecut mare parte a vietii sale in exil. Doar o persoana rauvoitoare sau anumite partide politice, ar putea gasi cusur in discursurile regelui.
Nu, nu am vazut ceremonie de inscaunare in aer liber si nici nu-mi pot imagina asa ceva. Accentul in ceea ce am spus cadea pe faptul ca nu toata suflarea Romaniei trebuie sa participe la asemenea eveniment. Si daca doar pentru asemenea eveniment trebuie ridicata o biserica gigant, atunci, pot sa-ti spun, ca nu este cazul, devreme ce Dumnezeu in smerenia Lui vine si in Bisericile existente. Doar mandria omului cere supradimensionarea bisericilor, ca acestea sa fie pe masura ego-ului lor.