View Single Post
Vechi 07.12.2012, 20:26:35
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Crezi ca si Valeriu Gafencu a fost criminal?!?
Sa nu uitam Parintele Iustin Parvu, Parintele Arsenie Papacioc, Mitropolitul Anania Bartolomeu si mai sunt, dar imi scapa mie. Mie imi este de ajuns marturiile acestor parinti care au fost acolo, care au trecut prin comunism si iadul inchisorilor comuniste, nu ma intereseaza ce spune media si politicul. Cum sa am incredere in masoni si in papusarii lor? Daca am ajuns sa ne indoim si de jertfa martirilor din inchisoarele comuniste, am decazut f.mult. Si apoi ne intrebam de ce sunt atatea probleme in tara! Calcam in picioare jertfa si sangele martirilor romani, a eroilor nostrii si apoi ne smiorcaim ca aia din guvern fac numai porcarii. Normal ca fac orice din moment ce romanul isi uraste tara, isi uraste martirii si eroii neamului, nu isi iubeste familia, traditia,cultura, semenii si considera ca aia din Vest is mai buni, cu toate ca de-a lungul istoriei am observat f.bine cat de prieteni ne sunt vesticii. A avut dreptate Pr.Amfilohie cand a zis ca daca un roman vrea sa faca ceva, sa lupte cu vorba sau cu fapta, o sa fie oprimat de cei de langa el, de casnicii lui. Noi nu mai avem de-a face concret cu masonii,cu arabii, cu evreii, desi sunt si ei in spatele multor probleme, avem de-a face cu ai nostrii! "Te-ai gasit tocmai tu,ma? N-ai binecuvantare sa scrii, n-ai binecuvantare sa vorbesti, n-ai binecuvantare sa faci!" Dar cine imi da mie binecuvantare sa tac si sa abdic?
Reply With Quote