Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Culmea orgoliului ma impiedica sa inteleg ca in infinitul Universului n-ar mai exista conditii similare(sau mai bune) ca pe Pamant; sau sa-L suspectez pe Dumnezeu de incapacitate(ca mine) de a-Si imprtasi iubirea asa cum mi-o cere mie, mereu, si deci, sa nu vrea sa-Si mantuiasca Creatia pe masura puterii Sale.
|
Compusi organici simpli s-ar putea sa fie, insa daca spui ca exista extraterestii- fiinte cu constiinta de sine, inseamna ca Dumnezeu a creat si alte fapturi dupa "chipul si asemanarea sa", ceea ce duce la presupunerea ca S-a intrupat si pentru ei si deviem in discutii nefolositoare, la alterarea relatiei cu sacrul, dai la o parte antropocentrismul(hristocetrismul) s.a.m.d. Creatia se mantuieste prin om.
Nu punem limite libertatii creative a Lui Dumnezeu, dar nici nu ne indoim de ceea ce ni s-a revelat: toate câte am auzit de la Tatăl Meu vi le-am făcut cunoscute (Ioan 15:15)Daca nu ni s-a revelat existenta extraterestilor, inseamna ca informatia nu este in folosul progresului spiritual al omului.