Citat:
În prealabil postat de Miha-anca
Ne spui ca nu te indragostesti de cine trebuie. Cred ca sentimentele tale se joaca cu tine, pentru ca le-ai dat frau liber si te-ai lasat purtat de ele. Omul mai are si vointa pe langa sentimente si trebuie sa se mai si abtina, ca in acest caz cu verisoara. Sper ca nu ai de gand sa strici logodna sorei tale, doar pentru ca sub un impuls te-ai indragostit de verisoara ta.
S-au terminat femeile din Romania, de trebuie sa te uiti la verisoara ta? Nu, cu siguranta nu. Si apoi poate e cazul sa iti cauti perechea, cu care sa te insori, sa ai copii si sa iti duci viata cu bune si rele. Dar alegerea fa-o cu atentie, ca sa nu iti treaca indragosteala cand apare alta frumoasa pe strada ta. Daca renunti, vei vedea ca dupa o vreme te vei intreba ce ai vazut la ea.
Pana la urma va apare si aleasa inimii, dar trebuie putina rabdare, nu sa cedezi de fiecare data. 
|
Am apelat la acest forum in ideea de a imi clarifica situatia," Miha-Anca" probabil nu ai citit toate postarile mele din aceasta discutie,nu poti compara situatia mea cu cea a persoanei care a deschis acest topic este total diferit, am inteles perfect opinia ta, dar pentru mine la un moment dat sa schimbat situatia la 180 grade ceea ce mi se pare destul de ciudat,cei ce au urmarit postarile mele sigur au inteles despre ce vorbesc.
Multumesc tuturor celor ce mi au raspuns si mi au inteles problema