View Single Post
Vechi 08.12.2012, 12:43:45
Ivanacristescu Ivanacristescu is offline
Member

Data înregistrării: 07.05.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Stefan500 Vezi mesajul
Nah, sunt acel gen de om care intotdeauna nu se indragosteste de cine trebuie: ba fata respectiva are prieten, ori nu-i place de mine, sau, si mai rau, imi e verisoara.
Eh, cu verisoara s-a intamplat din nou.
Si mi-e verisoara de gradul 2... (toate verisoarele mele sunt verisoare de gradul 2) Ce simt pentru ea nu pot numi chiar dragoste - desi nutresc sentimente de iubire pt. ea. E o fata frumusica, scumpica (in sensul de draguta), desteapta, cred ca e si inimoasa - e fata pe care o visez eu... ; ultima data cand m-am intalnit cu ea (nu n-am vazut decat de cateva ori pana acum) eram suprat si m-a invaluit cu o aura pozitiva...
Si cum nu ar fi fost indeajuns - are si prieten, care e student la... Teologie... (sper ca nu o sa citeasca ce am scris pe aici)
Se cunosc de ceva timp, el fiind din acelasi oras cu ea (verisoara mea nu e din Bucuresti).
Acum sunt intr-o mare nedumerire: ce sa fac? Sa-mi dau frau liber sentimentelor: ma impart in 2: bunul crestin, care nu ar indrazni sa fure de la un alt bun crestin si omul caruia putin ii pasa de regurile societatii, fie ea Ortodoxa sau laica - daca societatea laica si-a batut joc de mine, de ce sa-i mai respect regurile? (nu vreau sa ma laud, dar nu le doresc nici celor mai mari dusmani ai mei sa treaca prin toate nenorocirile prin care am trecut io).
Am nevoie de un raspuns cam rapid.
Stefan,fii un crestin de 500 de puncte!!! 1) domnisoara are prieten.2) domnisoara in cauza ,iti este verisoara.Ambele variante ,te pun in situatia sa demonstrezi ca esti/sau nu :un crestin.
Momentele dramatice care se interpun in viata noastra de zi cu zi,nu sint un motiv de lauda,dar..nici un prilej de fuga,de disperare.Pentru ca "societatea civila" si/sau cea "ortodoxa" isi bate adesea joc de noi,nu trebuie sa fie,pt noi,motiv de razbunare,de incrincenare,impotriva acestora,ci vitejeste sa luptam,cu noi insine,si cu altii,dar..cu armele dreptatii,a fricii de Dumnezeu,si nu in ultimul rind,a iubirii de semeni.Stii ca una dintre Porunci suna cam asa: sa nu rivnesti la bunul altuia!Asa ca:"departeaza-te de "rau" si fa binele! Cauta Pacea ,si o urmeaza pe ea!Si-I va placea lui Dumnezeu,mai mult decit un "vitel tinar caruia-i cresc coarne si unghii"...si...Rafail-arhanghelul-iti va aduce-n cale ,nu o verisoara,si nu o iubita ce apartine altuia,ci o persoana care sa-ti aduca linistea si bucuria vietii.Fugi de ispita! Si ,intr-o zi te vei felicita pentru lucrul acesta!
Arhanghelul Rafail sa te calauzeasca,si sa-ti aduca linga tine omul potrivit!
Reply With Quote