Subiect: Religia pe Marte
View Single Post
Vechi 08.12.2012, 13:49:07
LgMihail's Avatar
LgMihail LgMihail is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.11.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Te-as ruga pe viitor sa nu mi te adresezi, pentru ca nu vei primi raspuns la intrebarile tale, deci n-are sens sa-ti pierzi timpul, cand ai putea face ceva util, cum e lecturarea teologiei dogmatice ortodoxe, a pr. Staniloae,daca tot esti interesat de "taine". Ti-am promis ignorul, ma tin de cuvant si m-as bucura sa fie reciproc.
Eu am crezut c-am fost clar... Totusi repet ce am spus in mesajul meu precedent:

"Eu ma retrag intru smerenie, ca unul ce nu ma pot lupta cu morile de vant. Va las sa va subscrieti unii pe altii si sa va dati dreptate cat doriti."

Plus ca, indirect mesajul imi era adresat mie.... :))

Oricum, vedeti pe unde mai posteaza Eugen7 si nu omiteti sa-i dati dreptate. Are nevoie de fani si sustinatori. Hexaimeronul nu are fani sau fan-club, ci are impreuna-nevoitori in lecturi si scrieri. Dar din cate vad, domnia voastra va apropiati tot mai mult de un fan-club al domnului Eugen.
"Atunci, de mii de ori daca vei fi incercat si ispitit de Satana, pentru a-ti lua credinta, tu sa preferi de mii de ori sa mori decat sa dai ascultare cunoasterii. Astfel ti se va dechide poarta tainelor. Si te vei minuna intelegand ca mai inainte erai legat cu lanturile cunoasterii iar acum zbori cu aripi dumnezeiesti deasupra pamantului. Si respiri alt aer, al libertatii, de care ceilalti sunt lipsiti. " (Gheron Iosif)
Reply With Quote