View Single Post
Vechi 08.12.2012, 19:02:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de fifeu84feu Vezi mesajul
Am apelat la acest forum in ideea de a imi clarifica situatia," Miha-Anca" probabil nu ai citit toate postarile mele din aceasta discutie,nu poti compara situatia mea cu cea a persoanei care a deschis acest topic este total diferit, am inteles perfect opinia ta, dar pentru mine la un moment dat sa schimbat situatia la 180 grade ceea ce mi se pare destul de ciudat,cei ce au urmarit postarile mele sigur au inteles despre ce vorbesc.
Multumesc tuturor celor ce mi au raspuns si mi au inteles problema
Iarta-ma, Stefane, dar cred ca ti-am citit cele 4 mesaje pe care le-ai scris... Dar daca iti displca alte pareri, de ce le mai ceri?
Zici ca te-ai schimbat 180 grade? In ce fel, daca tot tu ai dreptate, fara sa iti fi schimbat optiunea?
Dar nu vreau sa judec, ca nu are rost; m-am transpus doar in situatia ta si m-am gandit ca cerand ajutorul Domnului, o vei gasi pe cea potrivita tie, fara sa-ti fie in vreun fel ruda.
Inainte de a incheia trebuie sa iti spun, ca eu cunosc niste veri casatoriti si numai bine nu a fost. De aici si raspunsul meu. Daca iti displace, te rog sa faci abstractie de el.
Dumnezeu sa te lumineze, ca sa iei decizia cea mai buna pentru tine.
Reply With Quote