View Single Post
Vechi 09.12.2012, 08:00:04
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cosmin3 Vezi mesajul
Interesant...
Ai gasit pasaje in Biblie care sa spuna clar ca Dumnezeu a creat si alte lumi?
Da, eu am gasit, insa definitii in termeni literari nu exista in Biblie: Biblia are relevanta prin Duhul Sfant, nu prin DEX.
12. Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteți să le purtați.(In16,12)

Pentru a trage concluzii, principiul perceptiei umane integrate permite, prin Duhul Sfant, cu intelepciune, sa se faca legaturi cu toate informatiile spirituale cunoscute, iar Duhul Sfant le selecteaza pe cele folositoare concluziei.
12. Că Duhul Sfânt vă va învăța chiar în ceasul acela, ce trebuie să spuneți.(Lc12,12)

Citat:
În prealabil postat de Cosmin3 Vezi mesajul
Sa inteleg deci ca extraterestrii de care tot auzim in massmedia vin din acele lumi...?
Urechea umana are capacitatea de a auzi sunetele cu frecventa intre 50 si 20.000 Herz, insa sunetele mai joase sau mai inalte exista tot in aceasta lume cu toate ca nu le auzim; la fel si ochiul uman, poate constientiza o imagine daca ii este expusa cel putin 1/16sec, iar daca e mai putin, atunci i se pare ca a vazut ceva si chiar a vazut, dar nu stie ce. De aici pot rezulta multe variatii de situatii incredibile.
Asadar, extraterestrii aceia sunt din aceasta lume, dar noi, oamenii (desi avem chipul lui Dumnezeu, suntem foarte primitivi comparativ cu asemanarea cu El) nu-i vedem pentru ca afectiv le "refuzam" existenta, intr-atat suntem de orgoliosi.
http://www.hotnews.ro/stiri-internat...ine-secret.htm
Pe de alta parte, SN Lazarev scrie ca "inteligente superioare" au transmis americanilor inainte de Apollo 8 ca nu au ce cauta pe Luna cat timp omenirea este salbatica; poate de aceea au "mimat" expeditia lunara.

Last edited by Demetrius; 09.12.2012 at 08:31:48.
Reply With Quote