View Single Post
Vechi 09.12.2012, 19:59:20
UNNOOM
Guest

Implicit

In lumina explicatiilor de mai sus nu pot sa ma pronunt! Dar cred ca te-ai referit la declinul moral al societatii!

(Folosesti frase lungi, paragrafe mari, prea multe puncte de suspensie. Scrii obositor! O abordare mai sintetita e mai buna!)

Citat:
Īn prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
Atunci ,in lumina acestor explicatii noi cu cine votam sau am votat?!?
Greu de spus!

Avem un presedinte care face ce vrea care nu mai este dorit.

Ponta este un plagiator dar pare mai maleabil.

Despre Crin Antonescu pot sa spun ca pare a fi un om hotarat dar nu cred ca il va ajuta o coalitie.

Citat:
Īn prealabil postat de sofiaiuga Vezi mesajul
Cind vor aparea si la noi politicieni preocupati de Romania si de pirghiile principale ,pentru ca tara noastra sa nu mai fie colonie a strainilor ?!!
Eu, unul, sunt mic comparativ cu intreaga tara. Daca propui sa ne unim intr-o decizie colectiva, nu ma bag (cei care au citit Epoca Maselor de Serge Moscovici stiu la ce ma refer).

Referirea ta la colonialism are a face cu populismul specific romanilor! Lasa balta gargara de la TV.

Vezi ce sti sa faci cel mai bine si daca iti vine o idee, deschide-ti o afacere (asa te ajuti si pe tine si poate oferi de munca la cativa angajati). Daca nu, poti sa-ti gasesti un job mai bun sau sa faci cursuri pentru a te angaja intr-un domeniu bine platit. Asta e tot ce poti face pentru tara ta! Daca vrei sa schimbi ceva la nivelul intregii tari, fa ceva la nivelul tau mai intai!

Devenim colonie daca nu avem oameni capabili, educati si intreprinzatori!

Nu te baza pe protectia oferita de guverne.

Last edited by UNNOOM; 09.12.2012 at 20:03:27.
Reply With Quote