View Single Post
Vechi 09.12.2012, 21:20:56
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Da, eu am gasit, insa definitii in termeni literari nu exista in Biblie: Biblia are relevanta prin Duhul Sfant, nu prin DEX.
12. Încă multe am a vă spune, dar acum nu puteți să le purtați.(In16,12)

Pentru a trage concluzii, principiul perceptiei umane integrate permite, prin Duhul Sfant, cu intelepciune, sa se faca legaturi cu toate informatiile spirituale cunoscute, iar Duhul Sfant le selecteaza pe cele folositoare concluziei.
12. Că Duhul Sfânt vă va învăța chiar în ceasul acela, ce trebuie să spuneți.(Lc12,12)
Pardon, dar unde scrie cuvantul "extraterestri" in cele de mai sus (sau ceva care sa aduca asa ceva?
La fel de bine ai putea citi mai sus "Mos Craciun", "Zmeul", "Fat Frumos", etc.

Citat:
Urechea umana are capacitatea de a auzi sunetele cu frecventa intre 50 si 20.000 Herz, insa sunetele mai joase sau mai inalte exista tot in aceasta lume cu toate ca nu le auzim; la fel si ochiul uman, poate constientiza o imagine daca ii este expusa cel putin 1/16sec, iar daca e mai putin, atunci i se pare ca a vazut ceva si chiar a vazut, dar nu stie ce. De aici pot rezulta multe variatii de situatii incredibile.
Asadar, extraterestrii aceia sunt din aceasta lume, dar noi, oamenii (desi avem chipul lui Dumnezeu, suntem foarte primitivi comparativ cu asemanarea cu El) nu-i vedem pentru ca afectiv le "refuzam" existenta, intr-atat suntem de orgoliosi.

Aha, danseaza in fata noastra, dar din cauza ca n-avem "speed camera" in loc de ochi pentru ca suntem orgoliosi, nu-i vedem.
Logic!

La spitalul de psihiatrie ai incercat? Sa vezi acolo cate secrete ascunse poti afla despre extraterestri.

Citat:
Pe de alta parte, SN Lazarev scrie ca "inteligente superioare" au transmis americanilor inainte de Apollo 8 ca nu au ce cauta pe Luna cat timp omenirea este salbatica; poate de aceea au "mimat" expeditia lunara.
Lazarev asta e gurul tau personal?