View Single Post
Vechi 10.12.2012, 00:08:15
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sofia, bun mesajul tau, caci ne lumineaza cu privire la cauza raului care ne macina. Avorturile.
LA sfarsit intrebi cand va aparea o formatiune politica noua, care sa se gandeasca la binele Tarii. Iti spun: a si aparut, dar nimeni nu o baga in seama, pentru ca lumea e prea mandra si nu doreste sa fie identificata cu aceasta formatiune politica, ai carei suporteri au fost numiti "alienati mintali" de CTP. E vorba de PP-DD.
E urat ce fac. Nu am mai facut niciodata asta oricat de inepte ar fi fost ideile lor. Dar cei care voteaza PP-DD sunt alienati mintali.

Citat:
E singurul partid cu un program amanuntit.
Care program? Care sunt oamenii cu care "maretul conducator" ar putea aplica orice program?
Citat:
E singurul care se gandeste la binele tarii si la binele poporului.
Si concluzia asta ati tras-o de unde?
Citat:
Singurul care vrea sa cumpare inapoi obiectivele economice vandute pe nimic si sa creeze locuri de munca.
Asa cum a facut cu Oltchimul nu? Doamna dvs, ati vazut ca ala, ca nu pot sa ii spun altfel a mintit cu nerusinare si a spus ca aduce banii pana la data de ... si nu i-a adus? Ca el putea sa ii aduca dupa, ca asa sunt uzantele, e altceva. Eu stiu ca ala minte si "alientatii" il cred.
Citat:
E singurul, care a dus o campanie electorala sustinuta.
Sustinuta pe ce? Ce alt candidat in afara de "maretul conducator" mai stiti?

Citat:
Dar noi suntem inca mandri si nu vrem sa spuna lumea ca suntem "alineati mintali", nu?
Nu. Dar trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza valori ca "Nikita", "Naomi", Ogica, Magda Ciumac. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care nu a are nici oameni, nici experienta in administratia publica. Trebuie sa fii alienat sa il votezi pe unul care l-a promovat pe Pavel Corut. Trebuie sa fii alienat mintal sa il votezi pe unul care promoveaza magalaua si "otevizarea Romaniei", cum a numit-o el.