Urgent
Bună ziua,
nu știu în ce măsură mă puteți ajuta, aștept însă părerile dvs. asupra următoarelor aspecte:
După ce s-au certat și s-au împăcat de câteva ori în ultimele luni, Alexandra și Erika fiind o perioadă la un centru de ajutor din sectorul 1, "familia" s-a reunit pentru câteva săptămâni, după care Tiberiu a plecat de acasă, lăsând-o pe Alexandra cu cei doi copii și fără bani.
El nu o mai lăsa pe Alexandra să vorbească cu mine, fiind supărat ca într-o perioadă nu le-am mai răspuns la apeluri.
Explicația pentru plecarea lui Tiberiu a fost că se duce "la muncă" în Franța, cu niște prieteni. Se pare că s-a săturat să nu aibă bani (deși muncea, dar pe bani puțini) și are planuri dubioase. Am înțeles că a pecat din București la niște prieteni la Suceava, urmând ca de acolo să plece în Franța.
Eu am fost pe la Alexandra și pe la copii în ultimele două săptămâni, i-am mai ajutat cu ce aveau nevoie.
Ieri am aflat că proprietarul locuinței unde stau îi dă afară, iar Alexandra vrea să plece cu copiii la țară, în județul Suceava, unde zice că ar avea rude din partea tatălui. Plecarea este programată pentru miercuri.
Acum nu prea știu ce să cred. Am aterizat și eu în mijlocul evenimentelor și nu știu ce să cred și ce să fac. Cea mai simplă alternativă ar fi să nu fac nimic. Dar vorbind cu o colegă, mi-a trecut prin cap ideea că Alexandra mă minte și nu are rude la Suceava, ci merge să se reunească cu Tiberiu. Poate sunt paranoică, dar mi se pare prea mare coincidența asta cu Suceava. Scenariul cel mai prost ar fi ca Alexandra sau copiii să fie abuzați... Nu am nicio dovadă, în afara faptului că Tiberiu i-a lăsat singuri și fără bani. El și-a crescut totuși băiețelul până acum.
Sper să nu fi fost total incoerentă, povestea are un înțeles dacă citiți și postările anterioare.
Întrebarea ar fi dacă vi se pare oportun să sesizez vreo autoritate sau le fac mai mult rău. Voi încerca în seara asta să vorbesc cu Alexandra, să îi cer mai multe detalii.
Aștept părerile dvs.
Mulțumesc
Last edited by Annyta; 10.12.2012 at 14:28:49.
|