Citat:
În prealabil postat de Ekaterina
Cred ca Alin are dreptate, fara dovezi nu au ce sa faca. O alternativa ar fi sa mai stea intr-un centru in Bucuresti. Ei sunt casatoriti legal? Tiberiu a recunoscut copiii? Sunt multe cupluri aflate in aceasta relatie de dependenta, eu cred ca ei nu se vor desparti cu adevart, chiar daca o vor tine asa ani sau toata viata. Daca Alexandra nu are o sursa de venit este mult prea dependenta de Tiberiu, dar cred ca dependenta e mai mult emotionala. Daca vorbesti cu ea intreab-o direct daca se duce dupa el si prezinta-i eventuale riscuri. Autoritatile pot cel mult, in situatii mai clare, sa le ia copiii.
|
Nu sunt căsătoriți legal. El a recunoscut copiii, de fapt băiețelul este din altă relație.
Se pare că se duce la Suceava pt scurt timp, urmând ca în câteva săptămâni să vină și el, de pe unde-o fi, după ei. Alexandra zice că va încerca să-l convingă să nu se lase târât într-un anturaj dăunător, dar nu știu ce șanse de reușită are.
Păcat, aș fi vrut ca ajutorul meu să fie vizibil, nu o picătură într-un sac fără fund...