am citit toate mesajele...concluzii
in legatura cu intreprinzatorii eu zic ca ii avem dar sunt impiedicati in loc sa fie incurajati!Chiar si bietii tarani mici producatori nu pot sa isi vinda marfa ,mai les cei din sud,mi-a zis unul pe tren ,din cauza intermediarilor pentru care nu s-a facut o lege...ei isi permit sa-i boicoteze pe taranii care INDRAZNESC sa vinda munca lor direct in piatza!!.Ar trebui trase legi clare care sa ii incurajeze pe micii producatorinu sa ii descurajeze...si nu s-a facut nimica ,incit ma intreb cine este in spatele acestor bisnitari care se imbogatesc vinzind la mina a doua!!
Exista si oameni patrioti grupati in partide mici care nu pot participa la alegeri din cauza ca partidele cu reprezentare parlamentara NU DORESC modificarea legii incit sa poata participa si ele ..deci le este frica marilor partide politice de concurenta celor mici.
In legatura cu OLTCHIMUL sau alte industrii romanesti eu zic ca decit la nemti care au impiedicat fonduri UE ca sa fie alocate pt.el in scopul de a fi falimentar si pt.a pune mina pe el,mai bine la romani ,oricare ar fi ei!!
Nu stiu prea multe despre PPDD,dar ma gindesc ca este ceva nou ,cele vechi toate au contribuit la falimentarea Romaniei ,o incercare cu prospatura noua nu are ce sa ne faca mai rau...dar daca noi evaluam gresit chiar pe cei care poate ca au intentii bune???.Eu nu ma uit la TV,dar am nimerit in camera mamei mele tocmai cind era pe ecran sedinta PP-DD si acolo am retinut ca scopul lui Dan Diaconecu este ca sa aduca inapoi in tara romani capabili ,a si prezentat 4 dintre ei pentru a ajuta la refacerea Romaniei.Am retinut acest fapt fiind sensibilizata de la manastirea PRISLOP de ceea ce a spus un preot anume ca ROMANIA isi va reveni si multi romani tineri capabili plecati in strainatate vor veni pentru a ajuta la refacerea tatii.Am auzit asta cu propriile urechi si pe acel preot la PRISLOP la parastasul cuv.ARSENIE BOCA DE 20 ani SI L-AM AUZIT SI PE DAN DIACONESCU LA TV .
Acuma eu zic sa nu judecam ci sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa ne lumineze mintile sa nu fim niste orbi care judeca../.Doamne fereste-ne !!
Last edited by sofiaiuga; 10.12.2012 at 22:29:55.
Motiv: la refacerea tarii ,a ROMANIEI..din pacate nu se vrea asta acuma de conducerile actuale!!
|