View Single Post
Vechi 11.12.2012, 15:08:41
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de celestial_pottery Vezi mesajul
V., zi drept: esti intr-un cenaclu dadaist din Cluj? Am inteles ca de curand a fost un spectacol dadaist in Cluj, deci...no...
Ai uitat fraza asta când ai citat căci nu m-ai lăsat să termin de scris și de corectat:

Citat:
În final, dacă tot nu vei asculta ca să te pocăiești atunci te vei corci cu grozăvia, specia cea mai periculoasă a sfințișorilor răspopiți și ascunși sub haină de biserică.
Deci pisicuțule ascuns sub sigla casei regale și acum sub copiii care comunică pe messenger ținându-se de mânuțe, trebuie să-ți mărturisesc că nu fac parte din niciun cenaclu' dadaist și nu am fost la astfel de spectacooleole.

Practic i-am explicat colegului depre corcelile și amestecările omului spurcat cu toate animalele spurcăcioase sau curate.

Tu văd că ești corcit cu cenaclurile și cu dadaiștii sau repeți și tu ce au mai zis alții căci ți se pare văzând cândva circ că iată vezi tot circ în timp ce defapt nu e circ ci e altceva. Tu crezi că e circ fiindcă ai fost la circ, tu crezi că e cenaclu fiindcă ai fost la cenaclu, dar nu e circ și nu e cenaclu ci sunt fraze venite din Dumnezeu... căci mereu le citez cu sau fără ghilimele chiar dacă pare că sunt ale mele. Sunt și ale mele dar defapt mai mult sunt ale Lui.

Last edited by vsovivivi; 11.12.2012 at 15:11:07.
Reply With Quote