View Single Post
Vechi 12.12.2012, 10:57:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Dacă s-ar instaura iar comunism în România, deși am mâncat o pâine de pe urma lor, în toți anii pe care îi mai am de trăit m-aș lupta împotriva lui.
Cum probabil ati luptat si inainte de '89.

Citat:
Dar să tot facem comparație cu acele timpuri e dovada neputinței de a ne descurca în democrație și deci nu o merităm.
Poate vrei sa spui cleptocratie.

Categoric, sunt unii care se descurca cu asa ceva tinand pasul cu vremurile (fac trotuarul politic, evaziune fiscala, hotie in tot felul de forme, emigrand, etc.).

Cine este inadaptat din punctul asta de vedere ar trebui sa fie mandru ca este asa.

Citat:
Întoarsă de acolo am început să citesc despre această țară, Îsrael. Ei bine a fost și la ei comunism
Glumesti, da?

Citat:
Sunt multe de spus despre această țară dar poate oricine citi.
Sa nu mentionam evreii si cum ne dau ei clasa ca iar se inflameaza niste buni crestini pe aici.

Citat:
Dacă aș avea 25-30 de ani și nu aș găsi serviciu și nici casă nu aș avea aș lua pământ în arendă și l-aș munci.
Asta o spune fara doar si poate o persoana care nu are nici macar o zi de sapa in toata viata.
Iar prin agricultura intelege a face piatza si inca cu nazuri: "tarane, de ce e 2 lei kilu' de morcov? scump domnule, scump!".

Citat:
Sunt tineri care au facultate și s-au retras la sat unde se ocupă cu producerea unor produdse cosmetice ecologice(ex săpunuri din plante) sau m-aș ocupa cu stupăritul sau aș crește viermi de mătase. Câte nu se pot face!
Cu gandul, ajungi si pe Marte.
Cu trupul, mai greu.

Last edited by AlinB; 12.12.2012 at 11:02:07.