Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Mai frate,dar ce tare m-ai luat!!!De parca ti-am facut cine stie ce deserviciu cu raspunsul meu...
Saracutul de tine,ai ramas singurul credincios tanar in Romania,trebuie sa fii tare singurel pe acolo!!!
Apropos,sunt multi tineri care au habar de credinta,pe acest forum cat si in viata reala,depinde de tine prin ce medii te invarti.
Hai te las,si te rog nu ma baga in seama data viitoare cand mai incerc sa fiu draguta.
|
Citat:
În prealabil postat de glykys
Raoul, vezi ca ai suparat-o pe Yasmina, care chiar are dreptate. Ar trebui sa mai schimbi putin mediul in care te invarti, ca sa vezi ca nu toti tinerii sunt la fel.
Ti-am zis si eu ca la onomastici (de persoane nu liceene, ce-i drept, dar tinere, de 25 ani), exista si dulciuri de post special pentru posticiosi (pofticiosii care tin post).
Acum, am uitat sa mai precizez un aspect: acele dulciuri de post exista, in magazine si la onomatici, pentru ca mereu a existat cerere, pentru ca mereu se gasea cate cineva care sa refuze mancarea de dulce. Si atunci oamenii s-au reorientat, in cunostinta de cauza, daca tineau sa ii multumeasca si sa nu ii puna pe "posticiosi" in situatii stanjenitoare. Daca exista bunavointa si intelegere de ambele parti - oaspete si gazda - lucrurile se rezolva si nu mai esti nevoit sa mananci ce ti se pune in farfurie. Si asa mai afla si oamenii ca e postul Craciunului si ca se cuvine sa manance si ei de post, daca tot ne numim crestini.
|
Pai mor cand vad ca asa simple vi se par lucrurile. Eu expun o REALITATE, credeti ca de fapt toti sunt super credinciosi, peste tot intalnesc zi de zi numai mancare de post, insa aici pe forum spun contrariul doar ca sa va "intep" pe voi?? Sincer nu am intalnit pana acum tineri liceeni care sa-si serbeze ziua cu mancare de post, sau cu doua tipuri de mancare! Da, poate traiesc eu in pestera, va invidiez daca in lumea voastra este altfel! Daca voi aveti privilegiul de a trai intr-un mediu crestin sau cu prieteni care tin cu adevarat cont de faptul ca sunteti credinciosi practicanti, din nou va invidiez (in sensul bun) si ma bucur sincer pentru voi. Eu nu am privilegiul acesta, exceptie doar in zilele cand merg la manastire. Asta este, ghinionul meu, ardeti-ma pe rug acum! Ma scuzati ca am indraznit sa afirm ca de fapt nu e atat de multa credinta in tara asta, mai ales printre tineri. Dar cine stie, oi fi innebunit eu, nu mai vad bine in jurul meu...