Citat:
În prealabil postat de AlinB
Si chiar esti convinsa ca daca tipul era mai versat si mai insistent, nu-i dadea peste cap toate retinerile?
Facem un mic pariu ca nu se marita virgina?
Mai mult, sunt 80% sanse ca majoratul sa nu o prinda virgina?
Si aia 20% nu tin de vointa ei, ci de sansa de a nu da peste un tip care fie determinat sa o bage in pat.
La educatia care o are, categoric nu.
Si e cam tardiv si dificil sa schimbi ceva acum.
In orice caz, nu repede.
Fata are o educatie foarte buna. Sincer, chiar ma simt jignita la chestia asta pentru ca mama ei este matusa mea. Pur si simplu are niste dileme adolescentine. Toate fetele trec prin asta. Nu traim intr-o pestera. Nu este cu nimic mai prejos sau mai presus de alte tinere. A intalnit un baiat, s-au indragostit, el i-a propus ceva mai mult si ea a avut indoieli. Nu cred ca este o poveste deosebita. Se intampla mereu. Mie mi se pare ca faptul ca a intrebat pe cineva mai mare decat ea ce sa faca, e un mare plus. Alte fete nu cer niciun sfat, se baga in pat si cu asta basta. Ea macar a avut indoieli.
Sau poate pentru ca tipul s-a plictisit de ea si retinerile ei (chiar asa temporare) si a cautat o alta prada mai usoara si poate chiar mai apetisanta.
Sigur. E cool. Atat timp cat aparent lucrurile merg ca unse.
Stai sa vezi cand iei contact cu realitatea cat de fain o sa fie.
Adica gen "varamea ajuta-ma sa fac un avort fara sa afle mama".
|
Fata are o educatie foarte buna. Sincer, chiar ma simt jignita la chestia asta pentru ca mama ei este matusa mea. Pur si simplu are niste dileme adolescentine. Toate fetele trec prin asta. Nu traim intr-o pestera. Nu este cu nimic mai prejos sau mai presus de alte tinere. A intalnit un baiat, s-au indragostit, el i-a propus ceva mai mult si ea a avut indoieli. Nu cred ca este o poveste deosebita. Se intampla mereu. Mie mi se pare ca faptul ca a intrebat pe cineva mai mare decat ea ce sa faca, e un mare plus. Alte fete nu cer niciun sfat, se baga in pat si cu asta basta. Ea macar a avut indoieli. Nu am de unde sa stiu daca se marita virgina sau nu, dar ceea ce stiu sigur este ca a inteles exact ca viata sexuala nu e doar un zambet si o veselie.
Am facut-o sa se gandeasca la aspectele astea si a renuntat la gandurile ei. Nu stiu daca o convingeam prin citate din Biblie, poate credea ca am luat-o un pic pe aratura si nu mi-ar mai fi povestit nimic. In schimb, ma tine la curent in continuare cu viata ei, ceea ce este bine. Adolescentii nu pun mare pret pe invatamintele crestine. Le inteleg mai greu si mai tarziu. Nu stiu ce varsta ai tu, dar ma indoiesc ca la 16-17 ani cand te gandeai daca sa te culci cu o fata sau nu te-ai apucat sa citesti Scriptura sa vezi care e raspunsul.
Sincer, exista un numar limitat de fete care mai tarziu ajung si desfranate in ultimul hal, care se vor culca cu un tip, doar pentru ca e versat si le convinge repede. In randul fetelor cu educatie buna, motivele reale pentru care se culca cu un baiat sunt urmatoare, in ordinea asta:
1) Sunt indragostite
2) Au o relatie de peste un an cu un baiat pe care-l iubesc si simt ca vor sa duca relatia la urmatorul nivel.
3) Toate fetele din jurul lor au facut-o.
Nu cred ca ma poti contrazice foarte mult din simplul fapt ca eu sunt femeie, am fost adolescenta si am vorbit aspectele astea cu mult mai multe fete decat ai facut-o tu.