..nu a fost prea elegant din partea mea sa le critic pe "sarmanele"mirese,de multe ori am stat in curtea Bisericii cu copiii, unde am putut privi nuntasii si miresele care urmau sa intre in Biserica.Eu nu cred ca nu exista modele frumoase, de bun simt in oras,cel putin in Bucuresti..toate rochiile pe care le-am vazut erau sfasiate,jumulite,pline ,incarcate ostentativ cu tot felul de paiete,broderii...cele care nu erau cu spqatele dezgolit erau cu bustul pe afara,cele care erau acoperite in partea de sus erau transparente sau dezgolite jos,puse la un loc din toate acele rochii faceai una buna:D.Nu ma pot abtine sa nu constat.Opulenta si prostul gust alaturi de lipsa bunului simt,a rusinii..iata ce caracterizeaza nuntile romanilor.Cat despre sarmanii porumbei tinuti captivi pentru poza de final,tiganii care canta in curtea Bisericii la acordeon..no comment.De ce oamenii se slutesc singuri?chiar nu ne putem da seama ca lucrurile simple sunt cele mai frumoase?de ce atatea artificii?atatea frizuri,coafuri caraghioase la nunti si botezuri cocuri in forma de cozonac,de rachete,banane ,sarmalute si frizuri uleioase..plus rujuri si unghii sangerii ochii incarcati ca Charlie Chaplin,ochi de clovn,si nelipsitul sclipici pus cu sprayul din cap pana in picioare?Stau si eu si ma minunez singura...de ce atata spoiala?
|