View Single Post
Vechi 15.12.2012, 06:17:47
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
@Yasmina, nu am nimic cu tine, si nicidecum nu am zis sa nu mai intru pe forum. Pesemne ca ai inteles gresit. Da, tu ai argumentele tale si mentalitatea mea, asemenea parintilor mei si a altora, e tipic... Din pacate nu prea puteti intelege. Sau.. poate ca am vazut eu prea multe in scurta mea viata. Din pacate da. Si nu mi-e rusine sa recunosc ca m-am invartit cam in tot felul de cercuri de persoane posibile. Asta este.
!
Explicatia poate veni din cu totul alte cauze,dar te implor nu ma mai"imbatrani"atata,ca faci din astia 10 ani diferenta un adevarat caz!

Fiecare avem un background,un bagaj educational din familie-nu este vina mea ca am fost crescuta mai sever sau mai responsabil decat altii...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote