View Single Post
Vechi 04.11.2007, 15:38:29
BIMB0 BIMB0 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 01.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dan73
Si ce sa facem BIMBI, sa avem in minte permanent ideea ca Bisericile pot sta in comuniune indiferent de deosebirile dogmatice? Sa intelegem ca asa nu mai suntem intr-un mod de a privi aparent?
Iti marturisesc ca printr-o invatatura gresita nu poti sesiza realitatea adevarata. Eu nu pot merge astazi in Biserica Ortodoxa, maine la adventisti, poimaine la mormoni, etc. pentru ca nu intalnesc acelasi Dumnezeu.
Eu sunt indignat de modul in care noi ne comportam cu altii, si eu am prejudecatile mele care incerc sa le depasesc. Cand vad o femeie musulmana pe strada imbracata cu burka etc sau femeile din unele "secte" cum zic multi care au batic pe cap intervine o prejudecata a gandirii, deja se face un zid mare care nu-l da jos nimeni. Oare Dumnezeu asta ne invata? Nu trebuie sa ne iubim aproapele? Asta nu inseamna sa facem la fel, nu intelege gresit, nici ecumenismul care mi se pare gresit si el ci numai acceptarea fiecaruia pentru ceea ce este nu pentru confesiunea sau religia lui. Cum spune cineva ceva mai deosebit ii sar zece in cap pana saracul nu mai stie nici el ce sa mai creada....
Reply With Quote