Subiect: Despre CATEDRALA
View Single Post
Vechi 04.11.2007, 16:03:17
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
cred ca macar din punct de vedere al imaginii BOR care si asa are de suferit datorita faptului ca ierarhii/ unii preoti sunt acuzati ca au masini / case luxoase ar trebui sa isi asume integral ridicarea catedralei
Asa cum ne-am obisnuit, orice initiativa a BOR are opozitie puternica. Cred ca este evident de ce...nu am ca sa adaug aici.
Totusi, bine ar fi sa respectam si adevarul in aceste situatii.
Astfel, 1. Guvernul a aprobat 30.000 de lei (mai putin de un milion de euro) pentru constructia Catedralei si a fost de acord cu subscriptie publica in acest caz. 2. Initiativa legislativa privind construirea Catedralei din fonduri publice a murit in fasa, asa ca nu se pune problema de asa ceva
3. Patriarhia Romana declara, recent, ca, din fonduri proprii si din promisiunile sponsorilor, cheltuirlile pentru ridicare edificiului sunt acoperite integral. Locatia sa fie stabilita si lucrarile pot incepe!

Asa ca tu, Calator, stai fara grija banii tai nu merg catre Catedrala ci, poate, spre Invatamant si Sanatate, doua sectoare care, dupa cum se vede, merg minunat (ha ha:D).

Pe de alta parte, bogatia in sine (chiar si a clericilor) nu este un pacat in sine. Bogatia asociata fapte reprobabile este condamnata...
Reply With Quote