View Single Post
Vechi 15.12.2012, 19:42:54
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Petre,foarte multi au trecut si trec prin ce treci tu, asa ca nu esti singur.Pot aparea momente cand totul iti poate parea potrivnic,imposibil de depasit si cand,intradevar,disperarea si panica isi fac loc,parca totul ar fi impotriva ta si te lasa puterile.Trebuie sa iti aduni fiecare picatura de rezistenta din tine si sa lupti cu ajutorul lui Dumnezeu.Nu lasa gandurile negre sa te napadeasca,rugaciunea te poate ajuta si mai mult,mai ales in astfel de momente radicale,cand poate abia atunci ne rugam cu adevarat.Petre sa stii ca Dumnezeu este alaturi de tine,oricat de improbabil ar putea parea acum acest lucru,in ciuda evidentelor.Chiar daca visele si sperantele iti par spulberate,chiar daca problemele par a nu se rezolva, sa stii ca nu vei merge niciodata singur prin valea poate intunecata a acestor incercari.Niciodata sa nu crezi ca esti singur,atunci disperarea te va lovi rau.Nu stiu sa-ti spun cuvinte mari dar sa stii ca multi am trecut prin ce treci tu si iti las si eu,cam atata pot, o rugaciune care sa te insoteasca.Mergi cu Dumnezeu Petre si fie ca prin nadejdea si puterea credintei sa birui intunericul ce va trece.

,,Doamne, da-mi sa intampin cu liniste sufleteasca tot ce-mi va aduce ziua de azi.Invredniceste-ma sa ma dau intru totul sfintei Voii Tale.In tot ceasul acestei zile, povatuieste-ma si ajuta-ma in toate. Toate cate le voi auzi si mi se vor intampla in aceasta zi, invata-ma sa le primesc cu sufletul linistit si cu credinta tare, ca pentru toate este Sfanta Voia Ta. In toate cuvintele si faptele mele, calauzeste-mi gandurile si simtamintele. In toate intamplarile neprevazute, fa sa nu uit ca totul este trimis de catre Tine.Doamne, calauzeste-mi voia mea si invata-ma sa ma rog, sa cred, sa nadajduiesc, sa rabd, sa iert si sa iubesc.Amin."
Reply With Quote