Citat:
În prealabil postat de Raoul
Dar ia spune, tu ai sotie/iubita? Sau esti vreun tip cu ochelari, slab de 40 kg, cu ochii lipiti zi de zi de PC, fara viata personala, fara prieteni, fara nimic...? Eu unul sunt un baiat cat se poate de normal, foarte adaptabil si care pot face parte cu usurinta din orice anturaj. Am trecut prin multe...
|
Din cate stiu eu, in popor se spune ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat (scuzati) "dracu"....
Nu fac nici o aluzie, fereasca Dumnezeu, nu-l cunosc personal pe Alin, daca e frumos sau urat, ceea ce stiu eu insa, sper ca nu e un secret, e ca are familie. Si nici nu mi se pare un tip antisocial.
Mai am o singura curiozitate: tie personal, pana acum, chiar nu ti s-a intamplat niciodata sa fii tu abordat de vreo fata? Ma refer la modul "elegant", nu... vulgar, de o fata 'serioasa" nu vreo panarama pusa pe mistouri sau dornica de o ieseala in oras pe banii tai. Ca pana la urma ... nici tu nu esti vreun tocilar sfrijit de 40 de kg cu tot cu ambalaj....Sau poate tocmai de asta ti-e teama, ca ai putea fi "folosit" pentru distractie ? Nu mai vin fete din oras la manastire, sa calatoriti impreuna, cu masina sau cu microbuzul?
Ma rog, nu stiu ce ma mai dau si eu isteata...parca ar fi dupa cum vrem noi. Nu stiu de ce avem impresia ca intotdeana celorlalti le e mai usor... Poate o sa gasesti ceea ce cauti, pana la urma, dar.. poate mai ai de asteptat, si tu, ca si tot restul lumii. Daca obtii ceva prea usor poate nu apreciezi indeajuns. Cum ar fi daca ar fi Craciunul in fiecare zi ????