Subiect: Tragedie
View Single Post
Vechi 16.12.2012, 22:20:03
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-lucrurile sunt clare: daca nu ai pistol,automat,..arma de foc nu poti omora decat -eventual-cativa oameni,cu un cutit e foarte greu,se apara cel atacat,iti da peste mana...
Arma este sau poate fi si cutitul de bucatarie! Zici insa ca nu cauzeaza atatea victime. Bun! Pai atunci nebunul isi lua o sticla cu benzina sau kerosen, facea un cocktail molotov si gata, il arunca intr-o clasa plina de copii.

Citat:
-daca erau total interzise armele,daca nu existau deloc pe piata nu avea arma si nu omora copii.
Am spus mai sus... Un psihopat gaseste metode de a ucide, indiferent de circumstante!

Citat:
-la fel si daca nu s-ar mai produce deloc armament la nivel mondial-sub nici o forma-si s-ar distruge toate rachetele,bombele....nu ar mai putea sa apara al treilea razboi mondial
S-ar bate cu topoare, furci, seceri, cutite de bucatarie, sulite etc.

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Pai de ce sa ai o bata daca nu vrei sa o folosesti?
Pentru cazuri de stricta necesitate??

Citat:
Si daca o folosesti unde este spiritul crestin ("Intoarce sabia la locul ei, ca toti cei ce scot sabia, de sabie vor pieri" Matei 26, 52)?
Sa te vad eu pe strada, la un atac al unor nenorociti, sa iti ia copilul sau copiii si sa-i macelareasca in fata ta. Ce faci, aplici spiritul crestin??

Citat:
Ma indoiesc ca fara acces usor la arma cel mentionat in topic omora 26 de persoane.
Un psihopat daca isi pune in minte omoara oricum, am spus mai sus.
Reply With Quote