Citat:
În prealabil postat de antiecumenism
-lucrurile sunt clare: daca nu ai pistol,automat,..arma de foc nu poti omora decat -eventual-cativa oameni,cu un cutit e foarte greu,se apara cel atacat,iti da peste mana...
|
Arma este sau poate fi si cutitul de bucatarie! Zici insa ca nu cauzeaza atatea victime. Bun! Pai atunci nebunul isi lua o sticla cu benzina sau kerosen, facea un cocktail molotov si gata, il arunca intr-o clasa plina de copii.
Citat:
-daca erau total interzise armele,daca nu existau deloc pe piata nu avea arma si nu omora copii.
|
Am spus mai sus... Un psihopat gaseste metode de a ucide, indiferent de circumstante!
Citat:
-la fel si daca nu s-ar mai produce deloc armament la nivel mondial-sub nici o forma-si s-ar distruge toate rachetele,bombele....nu ar mai putea sa apara al treilea razboi mondial
|
S-ar bate cu topoare, furci, seceri, cutite de bucatarie, sulite etc.
Citat:
În prealabil postat de Tomita
Pai de ce sa ai o bata daca nu vrei sa o folosesti?
|
Pentru cazuri de stricta necesitate??
Citat:
Si daca o folosesti unde este spiritul crestin ("Intoarce sabia la locul ei, ca toti cei ce scot sabia, de sabie vor pieri" Matei 26, 52)?
|
Sa te vad eu pe strada, la un atac al unor nenorociti, sa iti ia copilul sau copiii si sa-i macelareasca in fata ta. Ce faci, aplici spiritul crestin??
Citat:
Ma indoiesc ca fara acces usor la arma cel mentionat in topic omora 26 de persoane.
|
Un psihopat daca isi pune in minte omoara oricum, am spus mai sus.