View Single Post
Vechi 17.12.2012, 01:09:58
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Personal, am indoieli ca "toata lumea" se refera pana si la ultimul trib din cea mai deasa jungla amazoniana.
Desigur ca nu. Se refera doar la estul Europei; doar ei merita o Biblie ortodoxa, nu?
Repet: Evanghelia este continuta in cele 4 Evangheii. Literar, Evanghelia inseamna vestea buna adusa de Hristos, anume ca oamenii sunt mantuiti prin jertfa Lui. Marcu chiar incepe asa: "Începutul Evangheliei lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu"

Dar tu poti numi Evanghelie tot ce vrei, asa cum poti spune ca toata lumea inseamna doar ortodocsii...

Citat:
Spre deosebire de altii, Biserica Ortodoxa are autoritate prin sine, nu are nevoie, ca altii, sa se ascunda in spatele celei a Sf. Scripturi.
De autoritate ne doare pe noi aici? Oamenii au nevoie sa stie ce spune Dumnezeu in Cuvantul lui.

Citat:
Daca o data cu Biblia ar primi si dreapta credinta, chiar ar fi un motiv de bucurie.
Fiecare propovaduieste ceea ce considera el ca este dreapta credinta. Daca nu iti convine fa ceva in acest sens. Du-te si propovaduieste, traduce sau macar roaga-te. Iar daca tot nu faci nimic lasa-i macar pe altii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote