View Single Post
Vechi 17.12.2012, 21:13:21
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

– Preasfințite, demult voiam să vă întreb…, începu lordul pe un ton ministerial, în timp ce-și punea gheață în paharul cu whisky. Ce părere aveți despre sfîrșitul lumii?
– E obligatoriu să am o părere?
– Păi, ca față bisericească, mă gîndesc că ai studiat problema mai îndeaproape.
– Biserica nu are un răspuns clar în această privință. E o taină pe care numai Dumnezeu o știe…
– Hai, lasă! Știu și eu asta cu „nimeni nu știe nici ziua, nici ceasul…”, dar vreau să-ți cunosc părerea. Nu cred că nu te-ai gîndit niciodată la asta și că nu ai și tu, ca om, o părere a ta… Sper că nu e nimic „anticanonic” în a avea o părere despre sfîrșitul lumii?
– Depinde…
– Depinde de ce?
– Auzi, Richard, știi că nu-mi place filozofia. M-ai chemat să bem un whisky sau să ne certăm iar?
– O, nu! Voiam doar să avem o discuție. Dacă vrei, aș putea să-ți spun părerea mea despre sfîrșitul lumii.
http://savatie.wordpress.com/2010/05...-mason-batrin/

Una e credinta, alta superstitia! Psihoza creata e opera new-age si n-ar trebui sa ne sperie nebunia lor!!
Si-apoi, pe 21 decembrie nu se implinesc de fapt 23 de ani de la macelul unor oameni nevinovati la Timisoara si la Universitate?? a fost si atunci un sfarsit... tragic!! iar ce-a urmat e cu adevarat de speriat!
Reply With Quote