View Single Post
Vechi 05.11.2007, 00:19:38
ancaemanuel ancaemanuel is offline
Member

Data înregistrării: 30.09.2007
Implicit

negroponte, citeste cu atentie un citat:

De la el invatasem sa calc incaltat cu bocancul, ceea ce era adesea foarte dureros. Eu am inceput sa fac aceste calcaturi descult, iar unele manevre chiar cu mana, pentru a fi extrem de precis. Parintele m-a vazut si a incuviintat. Tratasem sute de oameni deja, asa ca am facut o adresa la Ministerul Sanatatii de atunci si am primit raspuns sa ma prezint la Spitalul Judetean Neamt. Am luat binecuvantare de la parintele Elefterie si am ajuns acolo, la oras, in fata unei comisii de medici. M-au pus la proba si mi-au dat doi bolnavi. Era unul cu un lumbago acut, care nu se putea indoi deloc de la mijloc, statea de vreo doua saptamani in spital, fara nici un rezultat. I-am facut o singura data o manevra, s-a sculat, i-am spus sa se aplece si s-a aplecat la 90 de grade. Doctorii se uitau unul la altul si nu stiau ce sa zica. Celalalt era cu o luxatie la genunchi, am rezolvat si cu el. Atunci au vrut sa ma incurce, ma intrebau tot felul de denumiri stiintifice de boli. Ca de ce-i aia, ca de ce-i cealalta. Atunci le-am spus: Dvs. degeaba ii spuneti bolnavului ce boala are, daca nu stiti sa-l faceti sanatos!. M-au trimis sa mi se faca electroencefalograma (eu nu stiam pe vremea aceea ce mi se face), m-au intrebat daca aud voci, vorbe. N-aud, doamna, nimica!, i-am spus doctoritei care ma cerceta. Mi-am dat seama ca voiau sa ma gaseasca nebun, dar n-aveau cum. Unui medic i s-a facut mila, m-a luat deoparte si mi-a spus: Mai baiatule, n-o sa-ti dea astia niciodata dreptul sa practici, sunt prea orgoliosi. Mai bine du-te acasa, ca sa nu-ti faca si alte necazuri.... M-au trimis acasa si am primit prin posta raspuns: Intrucat nu aveti cunostinte medicale corespunzatoare, nu putem sa va acordam dreptul sa practicati metoda dvs. de tratament
Reply With Quote