Subiect: zilele creatiei
View Single Post
Vechi 18.12.2012, 13:06:11
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
da, "osutafaraunu" e un copil bun;

de ce credeti ca prefera sa acceseze acest forum ortodox? va spun eu, pentru ca in sinea lui, isi da seama ca Ortodoxia, pe care a parasit-o, este singura cale corecta si regreta acum ca a aderat la adventism
Domnule Urs, dvs. nu cunoașteți motivele mele. Acestea le-am explicat, nu le mai repet, însă fiți sigur că nu regret alegerea mea și nici pe departe nu am o asemenea imagine despre ortodoxie. Dacă aș scrie tot ce e "în sinea mea" probabil ar exista motive de banare, dar din respect pentru userii acestui forum prefer să fiu cât se poate (cât pot eu, dar se vede treaba nu pot prea mult) de delicat.

Citat:
totusi nu poate parasi adventismul deoarece are rude adventiste care s-ar supara, de asemenea prieteni adventisti.
Toate rudele mele de gradul I sunt adventiste, foste ortodoxe, au trecut prin tot ce am trecut și eu, deci au un orizont mai larg în ce privește libertatea alegerii și toleranța religioasă.

Citat:
insa, doreste sa se hraneasca spiritual frecventand acest forum, si e dreptul lui, bucuria noastra.
În ce privește "hrana spirituală" de pe acest forum, lucrurile sunt puțin mai complicate și nu vreau să mă gândesc acum la toată mâncarea otrăvită ce mi-a fost oferită... Mai bine mă gândesc la jumătatea plină a paharului cu informații și la bunăvoința celorlalți user dispuși a veni în întâmpinarea dorinței mele de informare.
Reply With Quote