Citat:
În prealabil postat de distinctflow
Eu cred ca cel mai important este ca sarbatoarea Nasterii Domnului sa o intampinam in familie, alaturi de cei dragi si sa incercam sa vedem mai departe de o masa imbelsugata, de un brad impodobit, de zapada etc. Sa ne gandim mai exact la Nasterea Domnului.
|
De altfel se si spune ca sarbatoarea Nasterii Domnului reuneste familia, in sensul ca ea trebuie traita alaturi de familie. Daca Revelionul il petrecem de cele mai multe ori cu prietenii, Craciunul il serbam in sanul familiei. Eu am incercat sa respect acest lucru pana acum. Cand eram studenta mergeam acasa si stateam cu parintii, macar prima zi. Se intampla sa mai avem si musafiri si era o atmosfera frumoasa, cu multa bucurie. Acum petrec Craciunul alaturi de familie (de cele mai multe ori extinsa). Dupa masa copioasa care nu poate sa lipseasca, imi place tare mult sa citesc ceva (cu tema religioasa cel mai mult), sa ascult colinde, e o atmosfera de tihna, nu mai este nimic urgent de rezolvat. Imi pare rau ca aceste zile frumoase trec prea repede.