View Single Post
Vechi 19.12.2012, 23:11:55
Ionut88 Ionut88 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit s

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Sa sti ca te inteleg foarte bine si ma regasesc si eu in ceace ai spus despre tine.Sensibilitatea este un lucru extrem de rar la un barbat astazi si de cele mai multe ori nu poti sa privesti o simpla zgarietura ,sau te emotionezi foarte puternic chiar la simpla vedere a unui cersetor...Si ce se intampla vrei sa-ti acoperi aceste vulnerabilitati.Cum?Prin o atitudine rece,indiferenta,uneori agresiva chiar,iar ceilalti nu te pot intelege.Mai grav e ca nu-ti gasesti locul nicaieri,ai vrea sa fi singur,sa te izolezi de tot.Si fie vorba intr-e noi te si indragostesti foarte repede si suferi mult si in dragoste...Asta e nu avem ce face eu chiar am fugit de 2 ori de acasa...Asta se intampla cand nu esti inteles si esti prea sensibil si usor de ranit.Dar sa sti ca noi avem un mare priviligeu fiindca putem vedea si simti lucruri pe care altii nu pot.Poti simtii un om doar privindu-l si poti deasemenea sa observii inselaciunile si minciunile,vezi repulsia ta fata de preotie in general.Sfatul meu,oricum sunt un pic mai tanar ca tine,si chiar acum studiez teologia si sunt de aceeiasi parere cu tine,e sa te lasi condus de vocea ta interioara ca stie ea ce face....
Chiar ma bucur ca ai postat, si iti multumesc foarte mult. In tot ceea ce ai scris ai foarte mare dreptate. Mi-ai facut o mare bucurie in sulflet sa stiu ca in sfarsit cineva intelege ce se intampla cu mine. Iti multumesc sunt foarte fericit acum .
Despre preotie: Am cunoscut 100 de preoti , stii care meritau cu adevarat sa fie preoti? Sti la cati am simtit aceea caldura , acea chemare? La doar 5. Nu ii judec pe restul stie Dumnezeu pentru fiecare ce are.
Trebuie sa merg inainte si sper ca intr-un final sa fie totul mai bine.

Inca o data iti multumesc, ceea ce ai postat tu , as zice ca ma cunosti mai bine decat ma cunosc eu pe mine. Multumesc.
Reply With Quote