View Single Post
Vechi 20.12.2012, 11:41:53
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
In toată lumea asta,in multe tari,s-au intimplat tragedii in care au murit nevinovati.Tara asta,in care m-am născut si eu,este singura pe care am văzut-o in care cei care au cazut sunt judecati,char puși la zidul reprosurilor si unde gestul lor este aruncat in derizoriu sau dispret.In cazul fericit sunt uitati si măcar atunci nu-i mai judeca nimeni pe lumea asta.S-a ajuns sa fie morții considerati vinovați pt ca au murit in loc sa supravietuiasca ca sa dea ei socoteala de ,,iluzia"la care au luat sau de faptu ca au avut intrazneala sa moara pt un vis.Bieti visatori nefericiti,cum v-ati permis sa credeți intr-o iluzie si sa deranjati cu sangele vostru pe cei care acum va îngroapă sub cinismul si dispretul lor? Nu va enervati,am scris cu multe amaraciune ce am scris,nu va mai reprosez nimic,avem soarta pe care o meritam.Care mai vrea sa moara pt tara asta sa completeze înainte un formular,sa facă un sondaj de opinie si eventual sa ceara prognoza economica pe mai mulți ani.Apoi sa meargă din usa-n usa si sa ceara iertare tuturor pt ca le va deranja vietile putin cand va muri.Ar trebui sa plătească si daune si eventual sa moara-n liniste,de preferat dincolo de granița ca sa ne scuteasca si de efortul de a ne aduce aminte de ei,sa aibă grija străinii.

Mi-as dori,cand vom ajunge fiecare la Dumnezeu,după ce vom fi dat socoteala pt ce am facut noi cu viața si tara asta,sa le dam domne o palma celor morții atunci,poate așa ne golim finalmente de supararea ca au fost ce noi nu suntem,si mulți nu vor fi niciodată,si ca au intraznit sa moara intr-o iluzie fara sa ne ceara voie.Sa dați cu sete mă in ei,poate asa
ne vindecam si noi,o sa suporte si ura noastră daca au suportat gloantele.Doar ca ura doare foarte tare,ura,indiferenta
si judecata.

Doamne îmi vine sa mă duc unde vad cu ochii si sa uit ca m-am născut in tara asta in care un an întreg eroii sunt
uitati si de Crăciun sunt injurati.
iar fostii tortionari "s-au ascuns" in parlamentul tarii. Frumos nu?
Reply With Quote