Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 20.12.2012, 12:09:54
Ciprian Mustiata Ciprian Mustiata is offline
Banned

Data înregistrării: 22.11.2012
Locație: Madrid, Spania
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Illuminatu Vezi mesajul
Alta mostra de venin anti-romanesc.
Mai ai multe pungi cu venin? Din postarile tale cam reiese ca iti place sa te autodescrii. Sper ca nu esti un mic narcisist, nu-i asa?
Autodescriu ce s-a zis despre mine ca sa pot afirma anumite lucruri. Daca imi spuneti unde m-am laudat cu alte succese ce le-am avut in viata, puteti sa imi spuneti unde? Daca imi spuneti faptul ca am fost in Crucea Rosie este o forma de lauda... bleah, nu-s de acord. Nu am zis ce am facut in Crucea Rosie, ci am zis doar ca si miscare merge mai bine decat BB si in aceeasi masura ca si BO.

Altfel altii ar fi atacat ca voi trage concluzii fara fundament, dupa cum dumneavoastra ati facut-o.

Insa ce mi-a scapat, e ca sa vad de ce nu descrii lucrurile ce le-am criticat in viata cu oamenii ce i-am intalnit. Daca pentru dvs. este "lauda" cam am auzit opiniile in alte tari, asta aratand ca oi fi avand bani, sau cine stie ce, gresiti, dar nu voi descrie de ce, decat zicand ca nu este o concluzie ce urmeaza. De exemplu ca sa mergeti pana in Ucraina, va costa din Iasi sub 50 de euro dus cu trenul. Ce e mare lucru sa fii acolo? Iar pe de alta parte, daca ai un serviciu ce implica calatoria, ce mare lucru este sa poti calatori si sa discuti cu oameni cu alte opinii? Exista schimburi de elevi intre scoli si sunt si profesori ce calatoresc international.

Vad ca atacati caracterul dar nu argumentele. Va doare sa admiteti ca uciderea ucrainienilor/belarusilor si a evreilor e un pacat in doctrina ortodoxa? Pana la urma asta era critica, nu ca am calatorit sau nu!
Citat:
Si, apropo, cand te-ai casatorit: inainte sa postezi aici sau dupa? Cand ai scris prima data aici ai cerut un sfat in legatura cu casatoria ta. De fapt, atunci erai deja insurat si iti trebuia doar un subiect de cearta cu ortodocsii?

Imi miroase mie ca esti un mincinos notoriu, mai spaniolu'!
Sunt casatorit in anul acesta, civil. Religios nu am facut-o. Intre timp pusesem hartia in BO din Minsk, dar nu fusese acceptata in momentul in care am pus articolul despre post. Va clarifica intrebarile legate de cearta? Oare e cumva ca iar sunt narcisist ca spun ce s-a intamplat?

Legat de cearta si de minciuna, unde am mintit? Si unde am gresit (ca nu stiu in nici o instanta sa fi mintit), nu am acceptat corectia? (vedeti ca am fost corectat, si am raspuns la corectii fara invitatii, in comparatie cu alti frati ai "bisericii adevarate")

Legat de "mai spaniolu' " ati citit regulile forumului domnule Iluminatu? Ati spus sectant in sus si in jos, dar nu aveti referinta. Ati fost intrebat, impreuna cu utilizatorul DragosP, de ce ramurile din ortodoxie nu-s ele insele secte, si nu ati raspuns. De ce folositi un cuvant diferit in functie de conext: unii sunt "sectanti" si altii "nu-s in comuniune".

Personal, cred ca probabil imi doresc sa "traiti" ceea ce spuneti si cand vine un razboi intre Rusia si Romania sa doriti sa muriti, daca asta va face fericit. Daca ortodoxia lor si a dumneavoastra va face fericiti sa va omorati unii cu altii, mergeti inainte! Nu de alta, ca "nu sunteti in comuniune" cu acesti ortodocsi.

Va doresc sa va iluminati, si sa vedeti ca a ataca caracterul si nu argumentele, spun foarte multe de caracterul dumneavoastra.