View Single Post
Vechi 21.12.2012, 21:20:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Aline, mama! tu pe ce lume traiesti? nici nu stiu daca sa rad sau sa fug... ma sperii!
Omule, nenea obama nu pomeneste nimic de bere sau aiureli cu contributii!!! sau faci parte dintre aia care stiu mai bine engleza ca americanii??
http://www.youtube.com/watch?v=iMzl-4jDI3Q
nu stiu de ce am atata rabdare cu tine!!.... incercand sa-ti scot ochelarii de cal...
Bun, deci indirect recunosti ca ai dat-o in bara cu videoclip -ul anterior.
Uite, la asta nou, te invit sa raspunzi la intrebarea pusa in comentarii, daca esti asa bine informata.
Daca nu, las-o balta cu comentariile suplimentare ca devii din ce in ce mai penibila:

"Please quote the passage of the Affordable Health Care Act (Obamacare) that requires every American to be implanted with an RFID chip. You won't be able to because it's NOT IN THERE."

"I've searched the affordable care act HIGH and Low and see nothing about a RFID chip or any kind of device inserted.... Can you point us exactly to where to find it? If it is indeed in there why wouldn't you quote it so that everyone can see? I dont understand the logic"

Sau uite, una mai simpla, chiar si pe intelesul tau:

"Quote it or go home"

Citat:
tu macar ai deschis pagina cu razboiul contra Craciunului? ai citit comentul "timid" al lui obama referitor la semnificatia Craciunului?
De ce m-ar interesa acest aspect?
Nu era vorba de Obama sau Craciun, ci despre cipuri.

Obisnuiesti des sa aluneci rapid de la un subiect la altul, fara nici o legatura intre ele? Se numeste sindromul atentiei deficitare.

Citat:
dar cei care nu-l vad pe diavol in detalii cat se poate de reale, ce problema or avea?!!
Stii, oamenii nu comunica prin imaginatie (decat daca fac parte din acelasi club SF) ci lucruri concrete.

Cum nu facem parte din acelasi club SF, daca esti in stare sa vii cu lucruri concrete, avem ce discuta, altfel pe baza de fantezii youtubiene putem pierde secole..

Last edited by AlinB; 21.12.2012 at 21:27:53.