View Single Post
Vechi 22.12.2012, 14:39:10
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin Vezi mesajul
raspunsul e unul:este imparateasa noastra a tuturor chear de nu vrei matale,tu, sa recunosti.ei uite asa iti mai adaugi o bila neagra la imparatie.vad ca vrei sa o dai la intors cu mine sau te joci de-a popa si sectarii.
Eu nu cunosc decât un singur Împărat al Cerului: Domnul Iisus Hristos! Nu am cunoștință de nicio "Împărăteasă a Cerului". Exceptând desigur pe zeița Ishtar (împărăteasa cerului) la care se închinau cei din Babilon.
Acum desigur, dacă s-a constituit noul Babilon de care vorbește Cartea Descoperirii lui Iisus Hrisos, probabil există și din aceia care ard tămâie și se închină la noua "împărăteasa cerului" în ciuda avertismentelor din partea Domnului, scuzându-se că așa au făcut și moșii și strămoșii lor. Nimic nou sub soare:

"Nu vom asculta de mesajul pe care ni l-ai rostit în Numele Domnului, ci, cu siguranță, vom face ceea ce am promis: vom arde tămâie împărătesei cerului și vom vărsa în cinstea ei jertfe de băutură, așa cum am mai făcut atât noi, cât și strămoșii..." (Ieremia 44,16-17 - versiunea NTR)
Reply With Quote