Citat:
În prealabil postat de ioanna
Nu prea sesizezi nuantele si ironiile fine.
|
Imi pare rau ca nici tu fiindca daca le-ai sesizat inseamna ca nu-s fine.
Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Mi-am dat seama că nu înțelegi multe lucruri și că nu te poți abține să comentezi ca și cum ai înțelege.
Dă-i bătaie!
Îmi poți da niște exemple de oameni competenți în treaba asta?
Asta se întâmplă doar în mitologia ta personală
Curios lucru faptul că și oameni cu viață sfântă s-au mai îmbolnăvit din când în când, și chiar au mers la doctor. Să fi fost și aceia așa de betegi cu duhul?
Am unele îndoieli că domnul tău și Domnul psalmistului sunt una și aceeași persoană! Cu Domnul nu te întâlnești executând la nesfârșit piruete în jurul propriului ego!
Feliz Navidad !
|
In incheierea precedentului mesaj spuneam ca ma bucur pentru tine
ca spui ca te infranezi in ajun(nu ca intr-adevar ai face-o!), iar acum spun ca imi pare rau ca imediat(in acelasi ajun, dupa 4 ore) ti-ai calcat propriul cuvant si mi-ai dovedit ca te-am "citit" corect,
dupa cum remarcau ioanna si DragosP, nu eu.
P.S. Off-topic!
Citat:
În prealabil postat de leonte
Aici nu sunt intru totul de acord cu tine, din urmatoarele motive.
1.Viata sfanta nu trebuie confundata cu desavarsirea, nu erau infailibili.
2. Viata sfanta au inceput sa o dobandeasca de la un moment dat, treptat, adica inainte au suferit si ei de betesuguri duhovnicesti. Sfintii nu se nasc, sfintii devin cu ajutorul lui Dumnezeu si dupa ce au pus inceputul ce bun.
3. Omenirea este atat de primitiva incat este imposibil cuiva sa ajunga atotstiutor pentru a-si pazi sanatatea trupeasca neatinsa de nimic, chiar si cei sfinti nu pot ajunge la aceasta treapta.
4. Indreptarea duhovniceasca doar previne boala si rupe legatura cu sursa bolii, dar nu readuce Sanatatea dinainte de pacat. Credinta mea este ca Dumnezeu are puterea sa puna la loc bratul unui ciung, dar ciungul nu are credinta ..."sa-L convinga pe Dumnezeu" la asa o minune.
|
In sfarsit, argumente relevante!
14. De sunteti ocarati pentru numele lui Hristos, fericiti sunteti, caci Duhul slavei si al lui Dumnezeu Se odihneste peste voi; blasfemiat de ei, de voi e preamarit. (1Pet4,14)