View Single Post
Vechi 27.12.2012, 00:02:10
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Hristos S-a nascut pentru toti oamenii!

Domnul nostru Iisus Hristos, unicul Dumnezeu adevărat, S-a făcut Copil și S-a născut în ieslea din Bethleem din dragoste față de toți oamenii și cu scopul mântuirii lor!
Primii păgâni care I s-au închinat Pruncului divin au fost magii de la Răsărit și, după ei, milioane de indiferenți, sceptici sau chiar anticreștini, în diferite epoci istorice și în cele mai diverse împrejurări, le-au urmat pilda, îngenunchiind în fața Copilașului înfășat și culcat în iesle.
Toți au dreptul de a-L cunoaște pe Hristos, El li S-a dăruit tuturor!
Nu doar noi suntem cei aleși, ci întreaga omenire - inclusiv cei care n-au auzit niciodată de Numele lui Iisus - este chemată la viața veșnică în comuniune cu Sfânta Treime.
Dumnezeul iubirii îi cheamă neîncetat și pe cei care-L urăsc; Lumina lumii a răsărit și pentru cei care, din neștiință, uitare sau nepăsare, zac în întuneric; Mântuitorul S-a făcut Om pentru toți cei incapabili de a ajunge singuri la îndumnezeire!
Să ne rugăm pentru ca întreaga omenire să-L cunoască și să-L accepte pe Hristos, Dumnezeul iubirii!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca

Last edited by laurastifter; 27.12.2012 at 00:04:22.
Reply With Quote