Subiect: se cade?
View Single Post
Vechi 06.11.2007, 16:47:57
cristina83 cristina83 is offline
Member

Data înregistrării: 29.03.2007
Implicit

Sunt deacord cu tine mai Urzicuto in privinta acestor fete, dar poate ca pe ele incerc sa le scuz putin deoarece multe neavind un prieten gasesc in persoana calugarului acel .....nu stiu cum sa ma exprim........"sentiment, acea stare" pe care ti-o da timpul petrecut linga un barbat. Se duc sa se spovedeasca si incep tot felul de discutii pe care sunt sigura ca daca ar fi avut un prieten le puteau purta cu el. PROBLEMA ESTE DIN PARTEA MONAHILOR CARE AR TREBUI SA STIE CE DRUM AU ALES. MULTE FETE POATE AU O LABILITATE SENTIMENTALA DE CARE SARACUL MONAH INCEARCA SA LE SCAPE PRIN ATINGERI, VB CU ORELE LA TELEFON,(DINDU-LE SFATURI:D), SAU FACIND GLUMITE. Am vazut un astfel de caz, el calugar de 32-33 de an si ea de 19-20. Nu facea nimic omul, doar o ajuta sa treaca peste despartirea de prieten.Viata este grea si apar multe ispite dar cred ca cei care sunt mai avansati in ale credintei nu trebuie sa profite de mai putini cunoscatori. Am uitat sa spun ca fata abia atunci a inceput sa mearga la biserica pt a se ruga sa ii aduca Dumnezeu inapoi prietenul......cind a auzit ca nu se cade sa aiba aceste discutii cu duhovnicul ei a ramas uimita deoarece ea credea ca sunt normale, ca toate fetele vb. asa cu el. Acui e vina?
Reply With Quote