View Single Post
Vechi 27.12.2012, 22:08:16
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Cred ca ar trebui sa deschidem un pangar de unde sa isi procure singur "circumstantele", fiindca ale noastre s-au epuizat, iar domul Mihnea nu le vrea asa... epuizate!...
Intr-un fel sau altul, fiecaruia dintre noi ii vine randul, si poate ca nu asta e nenorocirea cea mai mare, ci "afilierea" la clubul inselarii. Adica vine si ne prezinta cu deosebita sensibilitate o scrisoare de multumire catre Preasfana Fecioara pe care o numeste "Stimata Doamna"... si repede se gasesc voluntari care sa se inscrie in "club". Acum iarasi arunca mîța in gradina vecinului (ortodox), si repede apar fani care s-o mangaie sub coada... Eu cred ca nu-i chiar corect sa ne alaturam celor care, din "dragoste curata", se pomenesc a acompania strana in cantarea ei, printr-un fluerat extrem de virtuos... Probabil nici bascalia si nici luatul de guler nu sunt solutii prea ortodoxe, dar daca stam cu bratele incrucisate, o sa ajungem sa credem ca aceste "prostii" au caracter oficial, ca doar le gasim pe un site ortodox!...
tacerea lui spune multe... de aici am dedus ca regreta, cu toate ca intentia (voita sau nu) si-a atins "scopul"! dar din cate parti nu e lovita ortodoxia!!! tocmai ce-am vazut la stiri o ticalosie cu noul calendar pe 2013 pervertit in ultimul hal... suspinam strangand din pumni si ne rugam pentru rabdare!