Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu
Cred ca ar trebui sa deschidem un pangar de unde sa isi procure singur "circumstantele", fiindca ale noastre s-au epuizat, iar domul Mihnea nu le vrea asa... epuizate!...
Intr-un fel sau altul, fiecaruia dintre noi ii vine randul, si poate ca nu asta e nenorocirea cea mai mare, ci "afilierea" la clubul inselarii. Adica vine si ne prezinta cu deosebita sensibilitate o scrisoare de multumire catre Preasfana Fecioara pe care o numeste "Stimata Doamna"... si repede se gasesc voluntari care sa se inscrie in "club". Acum iarasi arunca mîța in gradina vecinului (ortodox), si repede apar fani care s-o mangaie sub coada... Eu cred ca nu-i chiar corect sa ne alaturam celor care, din "dragoste curata", se pomenesc a acompania strana in cantarea ei, printr-un fluerat extrem de virtuos... Probabil nici bascalia si nici luatul de guler nu sunt solutii prea ortodoxe, dar daca stam cu bratele incrucisate, o sa ajungem sa credem ca aceste "prostii" au caracter oficial, ca doar le gasim pe un site ortodox!...
|
tacerea lui spune multe... de aici am dedus ca regreta, cu toate ca intentia (voita sau nu) si-a atins "scopul"! dar din cate parti nu e lovita ortodoxia!!! tocmai ce-am vazut la stiri o ticalosie cu noul calendar pe 2013 pervertit in ultimul hal... suspinam strangand din pumni si ne rugam pentru rabdare!