Citat:
În prealabil postat de AlinB
Nici evolutionismul nici "creationismul stiintific" nu sunt stiintifice, in sensul de a oferi explicatii demonstrabile stiintific asupra originii vietii.
Ambele sunt teorii - adica perfectibile, falsificabile intr-o anumita masura, insa nici pe departe complete si capabile sa ofere certitudini absolute.
Am observat ca incerci sa validezi oarecum evolutinismul, luand un segment din el, cel care se ocupa de asemanarea intre specii si sa consideri prin prisma faptului ca acest aspect este abordat stiintific si evolutionismul ar avea un iz de "stiinta".
|
Vedeti ca sunteti off-topic.
Creationismul nu este o teorie, iar daca este,
va rog sa o formulati!
Atacul asupra evolutiei nu aduce nimic in a face creationismul (hindus, abrahamic sau zoroastrian) a aduce mai multe explicatii. Decat daca imi spuneti modelul stiintific creationist sub care dvs. va aliniati.
Daca nu intelegeti formularile din metoda stiintifica, am cautat sa fac o introducere aici:
Citat:
În prealabil postat de Ciprian Mustiata
Craciun fericit si Hristos s-a nascut!
Este off-topic, si voi explica mai jos.(...)
|
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Personal, consider abordarea gresita, faptul ca exista o legatura intre specii, inclusiv pe linie genetica - nu inseamna ca teoria cf. careia speciile ar fi evoluat una din alta este stiintifica.
|
Speciile nu au evoluat una din alta, cu au stramos comun! Va rog sa citit teoria evolutiei:
Citat:
Evolution is the change in the inherited characteristics of biological populations over successive generations. Evolutionary processes give rise to diversity at every level of biological organisation, including species, individual organisms and molecules such as DNA and proteins.
|
Chiar si creationistii confirma ca micro-evolutia este stiinta si demonstrabila, deci evolutia, chiar intr-o forma minimala, este stiinta.
Acest topic este
ce model stiintific ofera creationismul, cum poate fi formulat ca ipoteze, si partea care o pun, cum se pot face predictii (nu profetii) ce pot fi testate si pot confirma sau falsifica ipoteza formulata.
Daca doriti sa atacati evolutia, raspundeti dand click pe
acest link.