Citat:
În prealabil postat de ioanna
In fine, problema cu martorii lui Iehova nu e "forma" , ca e stalp, T, cruce, e mai putin relevant, problema lor e de "fond", pentru ei Iisus Hristos nu e Dumnezeu si om. E foarte usor sa le areti martorilor ca Iisus n-a fost crucificat pe un stalp, sa intri in detalii despre crucificarea la romani, insa mi se par discutii fara rost, cand fondul lor e cangrenat. Aia e problema lor majora.
|
Argumentul meu nu era legat de martori, era de ortodocsi

Am folosit un exemplu de la martori, si dvs. vedeti aceleasi probleme: sunt probleme de forma si de fond in anumite argumente ce mi-au fost prezentate.
De asta am zis imediat dupa:
Citat:
Ganditi-va la un exemplu similar in care cineva ar intreba despre un "stalp" al ortodocsilor, si sa va ganditi la un raspuns dat pe jumatate, si cu discutii despre versiunile de Biblie, etc. Nu vreau sa zic, ca BO poate un are dreptate, sau martorii, dar aceste "argumente" nu-mi raspund intrebarea, si deci nu-mi ofera raspunsul.
|
Martorii dupa mine
au multe probleme, si intr-un fel, excluzant faptul ca-s minoritate religioasa, ii vad sub anumite nuante (de genul ca "exista doar o interpretare") foarte apropiati cu ortodocsii.